De Vrijbuiter

De Hollandse Vloot, Varen, Rondvaart, Den Haag, Westland, Rondvaarten

 MS De Vrijbuiter is een fantastisch nieuw schip en is geschikt voor maximaal 54 passagiers.

 

 

De Vrijbuiter | De Hollandse Vloot

Zakelijke bijeenkomsten op de boot

Cruiseboot De Vrijbuiter biedt de zakelijke en particuliere markt een bijzonder alternatief. De boot is duurzaam gebouwd, voorzien van een complete bar, hoogwaardige geluid & techniek, toiletfaciliteiten en professionele presentatiemiddelen. Het eigenzinnige concept is ontwikkeld door het team van De Hollandse Vloot en de culinaire meesters van De Noviteit uit Monster

De gecertificeerde cruiseboot is vooral bedoeld voor stijlvolle feestelijke bijeenkomsten en effectieve zakelijke meetings. Altijd op het water, meestal varend en soms aangemeerd op een prachtige plek ergens in Zuid-Holland. Cruiseboot De Vrijbuiter is altijd een beleving op zich. 

  De Hollandse Vloot, Varen, Rondvaart, Den Haag, Westland, Rondvaarten

Feesten en partijen op de boot

Een feestje in stijl, met een prachtig en wisselend decor. Overdag genieten van het rijke Nederlandse landschap, om vervolgens tijdens de schemer en avonduren jezelf te verwonderen over de feeërieke ambiance van Nederland aan het water. Met maximaal zo’n 55 vrienden en familieleden kan men genieten van culinaire hoogtepunten, die gedurende het verblijf aan boord uitgeserveerd worden door professionele gastvrouwen en gastheren, bijvoorbeeld gecompleteerd met een glas wijn. Het leven op cruiseboot De Vrijbuiter is vurrukkulluk.

Er kan op verschillende plaatsen in de regio Westland, Den Haag, Delft en Rotterdam worden opgestapt.

De mogelijkheden zijn onbeperkt: ontbijt, koffietafel, brunch, lunch, high tea, high wine, borrel, diner en feestavond, met of zonder diner. Vraag een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.