De Vergeten Route

De Vergeten Route - de Hollandse Vloot

Eindelijk na jaren wachten is de vaarverbinding tussen Schipluiden en Delft weer geopend!

We vertrekken zoals vanouds vanuit De Bonte Haas te Wateringen en varen via het landelijke Midden-Delfland richting Schipluiden. Onderweg zien we het dorpje ’t Woudt liggen en komen we langs de Groeneveldse molen. Na een scherpe bocht richting bakboord naderen we het prachtige centrum van Schipluiden. De brugwachter staat ons hopelijk al op te wachten om de brug handmatig voor ons te openen.Tijdens de tocht passeren we nog een aantal bruggen, maar deze zullen op afstand worden bediend.

Het uitzicht is prachtig terwijl we langs oude landhuizen, de oliemolen en kerken, zoals Hoden Pijl varen. Na het plaatsje Den Hoorn varen we Delft in en komen we langs het nieuwe station van Delft. We vervolgen de tocht door Delft, met prachtig uitzicht op het oude VOC gebouw en de beroemde Oostpoort. Na de Reineveldbrug varen we 't Haantje in en vertellen we u meer over DSM en Het Klooster van Sion.

Na 2,5 tot 3 uur zijn we weer terug bij De Bonte Haas.

Prijs per persoon: €27,50 p.p. (incl. koffie/thee, drankje en gids)
bij een minimale deelname van 15 personen gaat de vaart door
Opstapplaats: de Bonte Haas, Wateringen

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vaardata: volgt binnenkort

Leuk! Volg ons via Facebook