De Geheime Route

Geheime route varen - Hollandse Vloot

De Geheime Route met de Hollandse Vloot

Wegens het succes van de Geheime Route de afgelopen jaren, biedt de Hollandse Vloot ook in 2017 weer deze avontuurlijke en gezellige vaartocht aan.

Heb je zin in een dag vol avontuur? Wilt u genieten van de mooiste doorkiekjes die maar weinig mensen te zien krijgen? Wij hebben deze vergeten oude route in ere hersteld. Vroeger voeren de tuinderschuiten op dit water naar de veiling Sammersbrug. Vanaf de Bonte Haas in Wateringen vertrekken we richting de Rijnerwetering en komen langs het Wateringse veld. Hierna krijgen we een scherpe bocht en gaan de Strijpwetering in en varen door een grote woonwijk van Rijswijk. Zo komen we via de oude veiling Sammersbrug, waar tot de jaren ’70 per schuit de producten werden gebracht, op een gracht langs de Erasmusweg. Na het Erasmusplein en de Moerweg komen we in het Laakkanaal. Van hieruit gaan we naar de Laakhaven en zitten nu midden in Den Haag.

Via de Trekvliet, de Vliet gaan we naar Sion om daarna uit te komen op de Zwet alwaar wij weer terug zijn gekomen op onze opstapplaats. Een route om nooit meer te vergeten!

Prijs per persoon: €27,50 p.p. (incl. koffie/thee, drankje en gids)
bij een minimale deelname van 15 personen gaat de vaart door
Opstapplaats: de Bonte Haas, Wateringen
Duur: ca. 2½ uur

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0174-623622
Vaardata: volgt binnenkort

Leuk! Volg ons via Facebook

 

Geheime route varen - Hollandse Vloot