Lichtjesavond Delft 2018

 

 

Wegens het grote succes van vorig jaar, bieden we ook dit jaar weer een rondvaart richting Lichtjesavond Delft aan. 

Op dinsdag 11 december 2018 varen we weer een speciale route

 vanuit Den Haag naar de Lichtjesavond in Delft. Bij het Zieken in Den Haag wordt u verwelkomd op de met lichtjes versierde boot. Tijdens de tocht, kunt u genieten van een heerlijke kom erwtensoep met op de achtergrond leuke kerstmuziek. Na de vaartocht van ongeveer een uur komt u in Delft aan bij de Koepoort, waarna u op eigen gelegenheid de binnenstad kunt gaan bezoeken.

Na uw bezoek aan dit prachtige evenement vaart de boot vanaf de Koepoort weer terug. Tijdens deze terugtocht, kunt u genieten van warme chocolademelk of een lekker glas glühwein. Na een vaartocht van ongeveer een uur weer aankomen bij het Zieken in Den Haag. 

Bekijk de vaaragenda voor de open inschrijvingen of mail ons voor het boeken van een privé vaart.Wees er snel bij, deze vaart is populair!

Vaardata: dinsdag 11 december 2018.

Leuk! Volg ons via Facebook

Lichtjesavond in Delft is een jaarlijkse traditie waarbij, in de prachtig verlichte historische binnenstad van Delft, de kerstboom wordt ontstoken. Door de gehele sfeervolle binnenstad staan verlichte kerstkraampjes en zwevende vuurkorven en schijnt licht over de grachten en grachtenpanden. Kijk voor meer informatie op: www.donkeredagenvandelft.nl