Net als vroegâh

 

 

 

 

 

Historische vaart Net als vroeger!

Net als vroegâh de echte Westlandsche druivensfeer ervaren?

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight organiseert samen met de Hollandse Vloot twee druiven- & vaararrangementen. 

Vroeger, in de jaren '20 tot de jaren '60 van de vorige eeuw, bezochten veel Haagse gezelschappen en stadsmensen met de boot de beroemde druivenserres in het Westland. 

Lange tijd is deze traditie niet meer mogelijk geweest doch vanaf 2012 vaart de Hollandse Vloot u vanuit Den Haag of Delft via een van de mooiste vaarroutes van Zuid-Holland naar Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Hier kunt u na een rondleiding door de druivenserres genieten van de beste biologische druiven van Nederland.

Vaararrangement 1: De vaartocht vanuit Den Haag (Laakhaven - Fijnjekade) en het bezoek aan druivenkwekerij Nieuw Tuinzight duurt circa 5 uur.

Vaararrangement 2: De vaartocht vanuit Delft (de Hooikade) en het bezoek aan druivenkwekerij Nieuw Tuinzight duurt circa 4 uur.

  • Vaarroute: Mooie route binnendoor naar het Westland.
  • Aanmeren aan de oevers van de Zweth voor een bezoek aan de druivenkwekerij.
  • Rondleiding door de druivenserres onder de enthousiaste begeleiding van de druiventuinder.
  • Weer terug aan boord met een kist proviand om tijdens het varen te genieten van Westlandsche druiven of koffie/thee met een druivenbommetje.

De vaartocht met het bezoek aan de druivenserres kan ook gecombineerd worden met een heerlijke streeklunch (prijs op aanvraag)

U kunt reserveren door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.