Winter Magic over de Vliet

 

Winter Magic over de Vliet

Een leuke winterroute!

Gaat u komende winter met ons mee op een sprookjesachtige rondvaart over de mooie Vliet met al haar bezienswaardigheden? Het schip vaart met fonkelende lampjes de mooie winteravond in.

Voor deze wintermaanden november en december heeft de Hollandse Vloot een speciale vaartocht. Laat u betoveren door twinkelende lichtjes van prachtig gedecoreerde landhuizen terwijl u luistert naar de kerstverhalenverteller.

Onder het genot van een kopje erwtensoep en een glas warme glühwein of een mok warme chocolademelk (met of zonder slagroom) vertelt de verteller/zanger korte, humoristische verhaaltjes.

Het schip is overdekt en er is een toilet aanwezig, het schip is voorverwarmd en tijdens de tocht licht verwarmd. Natuurlijk moet u een jasje meenemen voor als u even naar buiten wilt om even te gaan uitwaaien.

Het is ook mogelijk om met uw collega's samen te genieten van een Kerst- of Nieuwjaarsborrel aan boord van ons schip. Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.