Varen vanuit

We kunnen met onze vloot verschillende routes varen. 

   Westland                             

   Den Haag                           

   Midden-Delfland            

   Schiedam

   Delfshaven                        

 

Subcategorieën

 • Den Haag

  Den Haag

  Den Haag of 's-Gravenhage is met 500.000 inwoners (1 september 2011) de op twee na grootste gemeente van Nederland. De gemeente Den Haag behoort tot het Stadsgewest Haaglanden. Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis. Vanouds werd de plaats Die Haghe of Den Hag(h)e genoemd. Vanaf het begin van de 17e eeuw gebruikte het stadsbestuur officieel de naam 's-Gravenhage, die deftiger klinkt en een samentrekking is van 'des Graven ha(a) ge' (waarschijnlijk werd het toen al opgevat als: de Haag (= bos) van de Graaf van Holland). De oude naam Den Haag bleef in de volksmond bestaan. Sinds 1990 gebruikt de gemeente consequent de naam Den Haag in plaats van 's-Gravenhage. In 1990 werd een voorstel om de gemeentenaam officieel in Den Haag te veranderen echter afgewezen. In paspoorten/ identiteitskaarten en officiële stukken van de gemeente staat daarom altijd 's-Gravenhage.

 • Schiedam

  Schiedam

  Schiedam is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Schiedam is gelegen
  tussen Rotterdam en Vlaardingen, oorspronkelijk aan de Schie en later ook aan de Nieuwe Maas. De stad
  is vooral bekend om haar jenever, de historische binnenstad met grachten, en de hoogste windmolens ter
  wereld.
 • Delfshaven

  Delfshaven

  Delfshaven is een deelgemeente van de gemeente Rotterdam. De deelgemeente telt (op 1 januari 2006) 70.290 inwoners en heeft een oppervlakte van 5,80 km². Oorspronkelijk was Delfshaven een onderdeel van Delft. In 1795 werd het zelfstandig, om in 1886 door Rotterdam geannexeerd te worden.
 • Midden-Delfland

  Midden-Delfland

  Midden-Delfland is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente valt (gedeeltelijk) in de regio Westland. De gemeente is op 1 januari 2004 ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeenten Schipluiden en Maasland. Ook werd een gebied ten zuiden van Delft bij de gemeente gevoegd. Naast de gemeente Midden-Delfland die verreweg het grootste deel van het Midden-Delfland gebied omvat bestaat Midden-Delfland ook uit delen van de omringende gemeenten Schiedam, Westland, Rotterdam, Delft, Vlaardingen en Maassluis.

  Wij bieden u unieke vaartochten aan door dit fantastische landschap die u naar eigen wens kunt completeren met bijvoorbeeld een high tea, een leuke workshop of een heerlijke barbecue.

 • Westland

  Westland

  Het Westland is van origine een landstreek in de provincie Zuid-Holland. Het betreft het gebied ten noorden van de Nieuwe Waterweg, ten zuiden van Den Haag, ten noordwesten van Maassluis, en ten westen van Delft. De naam 'Westland' is afgeleid van de westelijke ambachten van het Hoogheemraadschap van Delfland. Deze westelijke ambachten omvatten naast het huidige glastuinbouwgebied ook Rijswijk, Voorburg en Vlaardingerambacht.

  Wij bieden u vaartochten aan door een uniek stukje Westland met vele bijzondere bezienswaardigheden.Er zijn verschillende routes mogelijk variërend van circa 2 uur tot  circa 3 uur. Tevens zijn er langs de route verschillende mogelijkheden om op te stappen. Als u meer wilt dan alleen maar varen dan kunt u ook kiezen uit verschillende thema's of zelf een vaart samenstellen.