De Hollandse Vloot zakelijk

Informeel vergaderen op een inspirerende locatie, een unieke zakenlunch of exclusieve bedrijfsborrel? Stap aan boord van MS de Vrijbuiter (geschikt voor 45 personen) en ideeën groeien, deals worden gesloten en problemen worden opgelost.

Voorbeeld 1:
U vaart door een rustgevende omgeving, nuttigt een hapje en een drankje, luistert ondertussen ontspannen naar een overtuigende presentatie en kijkt naar het LCDscherm. 
 
Voorbeeld 2:
U vaart door een historisch stukje Den Haag, geniet van een heerlijke lunch, voert een goed gesprek en sluit een fantastische deal.
 
Voorbeeld 3:
U vaart door een bruisende omgeving, nipt aan een glaasje bubbels, proeft de temperamentvolle tapas, voert een geanimeerd gesprek, werkt aan de teamspirit en maakt vrienden voor het leven.
 
Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Uiteraard bepaalt u zelf hoe u uw rondvaart samenstelt.
Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u gebruik maken van het contactformulier of bellen naar 0174-623622

Bedrijfsvaarten

Eindelijk een leuk alternatief! Een jubileum, een afscheid of gewoon een leuk feest in stijl. De prachtige cruiseboot De Vrijbuiter leent zich uitstekend voor elk type bedrijfsfeest. De cruiseboot is voorzien van een professionele bar, hoogwaardig licht & geluid en moderne toiletfaciliteiten. Het interieur kan geheel aangepast worden in elke gewenste stijl en het culinaire aanbod is breed. 

Onze organisatie is ook gespecialiseerd in het bedenken en organiseren van spraakmakende feesten, bijeenkomsten en activiteiten. Een feest op cruiseboot de Vrijbuiter is al een belevenis op zich, maar wij kunnen het ook nog eens spectaculair voor u maken. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.
 
   
 

Plezier en werken op het water

Cruiseboot De Vrijbuiter is geschikt voor workshops, vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Tot een maximum van 45 personen. De luxe cruiseboot vertrekt uit Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delfshaven-Rotterdam, Delft, Westland of Midden-Delfland, al naar gelang de wensen en de behoefte aan voldoende parkeerplaatsen. Vervolgens vaart de schipper een vastgestelde route door Zuid-Holland. Er kan een keuze gemaakt worden uit meerdere routes, eventueel in combinatie met een stop, mocht dat noodzakelijk zijn voor de presentatie of de bespreking. 

Lees meer: Plezier en werken op het water